Δύο τραγουδιστές «έκπληξη» θα βρίσκονται στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο τραγουδιστές «έκπληξη» θα βρίσκονται στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Με Αγάπη…και τα βράδια η Χριστιάνα Αριστοτέλους από τη καινούργιο τηλεοπτική χρονιά αφού όπως είναι γνωστό θα βρίσκεται στο «τιμόνι» μιας καινούργιας εκπομπής,  του νέου ψυχαγωγικού σόου του Alpha Κύπρου με τίτλο «Soundtrack of Love».

Όπως αναφέρει το περιοδικό TV Mανία ΄ήδη έχουν γυριστεί οι πρώτες ιστορίες με κεντρικό μήνυμα το «ευχαριστώ» την «αγάπη» και την «φιλία» ωστόσο η νέα εκπομπή θα συνδυάζει και ζωντανή μουσική.

Για το σκοπό αυτό ο σταθμός όπως σημειώνεται έχει έρθει σε συμφωνία με δύο πολύ καλούς Κύπριους τραγουδιστές, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσω από talent shows.

Πρόκειται λοιπόν για τον Άλεξ Οικονόμου και την Βαλάντω Τρύφωνος με τους γνωστούς καλλιτέχνες να είναι οι κύριες φωνές της live ορχήστρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE