Δύο τραγουδιστές «έκπληξη» θα βρίσκονται στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο τραγουδιστές «έκπληξη» θα βρίσκονται στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Με Αγάπη…και τα βράδια η Χριστιάνα Αριστοτέλους από τη καινούργιο τηλεοπτική χρονιά αφού όπως είναι γνωστό θα βρίσκεται στο «τιμόνι» μιας καινούργιας εκπομπής,  του νέου ψυχαγωγικού σόου του Alpha Κύπρου με τίτλο «Soundtrack of Love».

Όπως αναφέρει το περιοδικό TV Mανία ΄ήδη έχουν γυριστεί οι πρώτες ιστορίες με κεντρικό μήνυμα το «ευχαριστώ» την «αγάπη» και την «φιλία» ωστόσο η νέα εκπομπή θα συνδυάζει και ζωντανή μουσική.

Για το σκοπό αυτό ο σταθμός όπως σημειώνεται έχει έρθει σε συμφωνία με δύο πολύ καλούς Κύπριους τραγουδιστές, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσω από talent shows.

Πρόκειται λοιπόν για τον Άλεξ Οικονόμου και την Βαλάντω Τρύφωνος με τους γνωστούς καλλιτέχνες να είναι οι κύριες φωνές της live ορχήστρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE