ΠΡΩΤΑΡΑΣ: 3000 χιλιάδες κόσμος διασκέδασε με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου- ΦΩΤΟ&BINTEO

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: 3000 χιλιάδες κόσμος διασκέδασε με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου- ΦΩΤΟ&BINTEO

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9/8 η  εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου σε γνωστό μαγαζί στον Πρωταρα.

Ο Έλληνας δημοφιλής τραγουδιστής, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και ξεσήκωσε τις 3000 περίπου κόσμου που βρέθηκαν στο NAVA SEASIDE.

Ο Αντώνης Ρέμος όπως μόνο αυτό ξέρει παρουσίασε ένα πρόγραμμα αντάξιο του ονόματος του ανεβάζοντας τη διασκέδαση στα ύψη.

Μεταξύ των θαμώνων ξεχώρισαν αρκετοί γνωστοί Κύπριοι επιχειρηματίες καθώς και κρατικοί αξιωματούχοι όπως ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.