Στέλλα Στυλιανού: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει η όμορφη δημοσιογράφος - Θα έχει άντρα δίπλα της

Στέλλα Στυλιανού: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει η όμορφη δημοσιογράφος - Θα έχει άντρα δίπλα της

Από Σεπτέμβριο στις οθόνες μας η Στέλλα Στυλιανού που εδώ και μήνες απολύθηκε από το κανάλι του Αρχαγγέλου, δίνοντας τελικά τα χέρια με τον Alpha Κύπρου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια όπως γράφει το περιοδικό Capuccino θα βρίσκεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου και μαζί θα μας λένε καθημερινά «Καλημέρα» αφού αναλαμβάνουν την πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Η διάρκεια της εκπομπής θα είναι 2,5 ώρες από τις 07:00 μέχρι και τις 09:30 και όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα θυμίζει περισσότερο πρωινή infotainmet παραγωγή παρά ένα κλασσικό πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα.

Στόχος του Alpha Κύπρου είναι να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE