Στέλλα Στυλιανού: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει η όμορφη δημοσιογράφος - Θα έχει άντρα δίπλα της

Στέλλα Στυλιανού: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει η όμορφη δημοσιογράφος - Θα έχει άντρα δίπλα της

Από Σεπτέμβριο στις οθόνες μας η Στέλλα Στυλιανού που εδώ και μήνες απολύθηκε από το κανάλι του Αρχαγγέλου, δίνοντας τελικά τα χέρια με τον Alpha Κύπρου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια όπως γράφει το περιοδικό Capuccino θα βρίσκεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου και μαζί θα μας λένε καθημερινά «Καλημέρα» αφού αναλαμβάνουν την πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Η διάρκεια της εκπομπής θα είναι 2,5 ώρες από τις 07:00 μέχρι και τις 09:30 και όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα θυμίζει περισσότερο πρωινή infotainmet παραγωγή παρά ένα κλασσικό πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα.

Στόχος του Alpha Κύπρου είναι να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE