ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Grand Prix Αυστρίας: «Άρπαξε» τη νίκη από τον Μάρκεθ ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Grand Prix Αυστρίας: «Άρπαξε» τη νίκη από τον Μάρκεθ ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκεί απλά δε χάνουν: ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο μ’ εκπληκτική προσπέραση στο τέλος «άρπαξε» τη νίκη από τον Μαρκ Μάρκεθ, κάνοντας το 4/4 της Ducati στην συγκεκριμένη πίστα. Συμπλήρωσε το βάρθρο ο Κουαρταραρό, 4ος ο Ρόσι.

Θα μπορούσε να το λέει στον ανταγωνισμό, εν είδει αστείου: «Πότε; Ποτέ!»- και, μεταξύ μας, δε θα είχε και τόσο άδικο: από το 2016 που επέστρεψε η Αυστρία στο καλεντάρι, η Ducati, παρά το γεγονός πως έχει πιεστεί σε βαθμό… κακουργήματος, δεν έχει χάσει ποτέ. Ο Ντοβιτσιόζο κέρδισε το 2016 και το 2017 και ο Λορένθο το 2018.

Όσο για φέτος; Ο σεληνιασμένος Μαρκ Μάρκεθ έμοιαζε έτοιμος να σπάσει το ρόδι και να κερδίσει στο μοναδικό σιρκουί στο οποίο δεν έχει πάρει νίκη. Και η αλήθεια είναι πως φαινόταν ότι θα τα καταφέρει.

Έχοντας ανακάμψει μετά την κακή εκκίνηση, όταν κι έπεσε μέχρι 5ος μετά το «τζαρτζάρισμα» με τον Ντοβιτσιόζο, ο Ισπανός πρωταθλητής άρχισε να κάνει τα δικά του, με αποτέλεσμα 2 γύρους πριν το τέλος να περνάει τον βασικό του αντίπαλο (ok, λέμε καμιά χαζομάρα να περνάει η ώρα) και να δείχνει έτοιμος για την πολυπόθητη καρό σημαία.

Αμ δε: όπως έχει κάνει άλλες δύο φορές στο παρελθόν, ο Ντοβιτσιόζο στην τελευταία στροφή πέρασε τον Μαρκ, κρατήθηκε μ’ εκπληκτικέ έξοδο μπροστά του και πήρε την καρό σημαία, κάνοντας το 4/4 για την Ducati και μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στη βαθμολογία στο -58.

Πίσω από το απλησίαστο πρώτο δίδυμο τερμάτισε ο εκπληκτικός φέτος Φάμπιο Κουαρταραρό με τη δορυφορική Yamaha, ο οποίος ήταν μπροστά και από τις δύο εργοστασιακές, με τον Ρόσι να «νικάει» τον Βινιάλες στην εσωτερική μάχη (4ος και 5ος αντίστοιχα).

Ρινς, Μπανάια, Ολιβέιρα, Πετρούτσι, Μορμπιντέλι ήταν αυτοί που συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, ενός αγώνα που ναι μεν είχε μάχη μπροστά, όμως πέραν τούτου μηδέν δίτροχα οξέα κι άλλα τόσα λιπαρά.

Όπως και να ‘χει, η Ducati απέδειξε πως είναι και πάλι εδώ- δηλαδή εκεί, στην Αυστρία.

Το τεράστιο ζητούμενο, όμως, είναι να είναι παρούσα και στις λοιπές πίστες και να παίρνει νίκες.

Ο Μαρκ δεν πρόκειται να χάσει από μόνος του…

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top