ΔΙΕΘΝΗ

Ασταμάτητη... Βόλφσμπουργκ! Στην παράταση η Ντνίπρο

Ασταμάτητη... Βόλφσμπουργκ! Στην παράταση η Ντνίπρο

Εντυπωσιακή η Βόλφσμπουργκ δεν αρκέστηκε στο 3-1 που επικράτησε της Ίντερ στην Γερμανία, κερδίζοντας με 2-1 μέσα στο «Μεάτσα». Προκρίθηκαν επίσης Ντνίπρο, Σεβίλλη, Ζενίτ, Μπριζ.

Η Βόλφσμπουργκ είχε ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, αλλά επιβεβαίωσε και στον επαναληπτικό την εντυπωσιακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Καλιγκουρί στο 24΄άνοιξε το σκορ για να ισοφαρίσει ο Ερνάνες στο 71ο λεπτό. Την τελευταία κουβέντα είχε η Βόλφσμπουργκ με τον Άρνολντ στο 89΄ να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Ο Άγιαξ επικράτησε με 2-1 της Ντνίπρο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να του δώσει την πρόκριση. Οι Ουκρανοί που είχαν επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, είδαν τον Μπαζούρ να ανοίγει το σκορ στο 60ο λεπτό και το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση. Στο έβδομο λεπτό της ημίωρης παράτασης ο Κονοπλιάνκα ισοφάρισε σε 1-1 και ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση. Ο Άγιαξ πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Ντερ Χουρν στο 17΄ της παράτασης αλλά το 3-1 που θα έδινε στους Ολλανδούς την πρόκριση, δεν ήρθε ποτέ.

Η Τορίνο επικράτησε με 1-0 της Ζενίτ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση. Στο 78΄ ο Γκλικ σκόραρε για την Τορίνο αλλά το γκολ ορθά ακυρώθηκε. Στο 90΄ ωστόσο ο Πολωνός λύτρωσε την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις μάλιστα οι Λοντίγκιν και Λόμπρατς έσωσαν στη γραμμή τις προσπάθειες των Κουαλαριάρελα και Μάξι Λόπες.

Η Μπριζ πέτυχε σπουδαίο «διπλό» στη Τουρκία επικρατώντας με 3-1 της Μπριζ. Οι Βέλγοι έζησαν μεγάλες στιγμές, ωστόσο ο Ραμόν ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στην Μπεσίκτας στο 48ο λεπτό. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς, ο Ντε Σούτερ στο 61΄ έφερε το ματς στα ίσα και ο Μπολινγκόλι στο 80ο λεπτό ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Μπριζ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο ίδιος ποδοσφαιριστής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top