Στην Κωνσταντινούπολη η Δαλάκα με μαντίλα και Ατακάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Κωνσταντινούπολη η Δαλάκα με μαντίλα και Ατακάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Κατερίνα Δαλάκα, βρίσκεται σε ταξίδι και πιο συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη παρέα με τον αγαπημένο της Ατακάν.

Τουλάχιστον αυτό μας παρουσίασαν μέσω αναρτήσεων τους στα social media, όπου συγκεκριμένα πριν από μερικές ημέρες η Κατερίνα Δαλάκα ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία παρουσιάζεται η ίδια με μία μαντίλα στο κεφάλι.

Με την φωτογραφία γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και με ένα μικρό ψάξιμο στο προφίλ του αγαπημένου της φίλου και πρώην συμπαίκτη, Ατακάν, ανακαλύπτει κανείς ότι κι εκείνος την ίδια ημέρα βρισκόταν στο ίδιο μέρος.

Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στην Αγία Σοφία. Φαίνεται πως ο Ατακάν ξεναγεί την Κατερίνα Δαλάκα στην Τουρκία και μάλιστα της δείχνει τα πιο όμορφα μέρη.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE