Στην Κωνσταντινούπολη η Δαλάκα με μαντίλα και Ατακάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Κωνσταντινούπολη η Δαλάκα με μαντίλα και Ατακάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Κατερίνα Δαλάκα, βρίσκεται σε ταξίδι και πιο συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη παρέα με τον αγαπημένο της Ατακάν.

Τουλάχιστον αυτό μας παρουσίασαν μέσω αναρτήσεων τους στα social media, όπου συγκεκριμένα πριν από μερικές ημέρες η Κατερίνα Δαλάκα ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία παρουσιάζεται η ίδια με μία μαντίλα στο κεφάλι.

Με την φωτογραφία γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και με ένα μικρό ψάξιμο στο προφίλ του αγαπημένου της φίλου και πρώην συμπαίκτη, Ατακάν, ανακαλύπτει κανείς ότι κι εκείνος την ίδια ημέρα βρισκόταν στο ίδιο μέρος.

Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στην Αγία Σοφία. Φαίνεται πως ο Ατακάν ξεναγεί την Κατερίνα Δαλάκα στην Τουρκία και μάλιστα της δείχνει τα πιο όμορφα μέρη.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE