Στην Κωνσταντινούπολη η Δαλάκα με μαντίλα και Ατακάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Κωνσταντινούπολη η Δαλάκα με μαντίλα και Ατακάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Κατερίνα Δαλάκα, βρίσκεται σε ταξίδι και πιο συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη παρέα με τον αγαπημένο της Ατακάν.

Τουλάχιστον αυτό μας παρουσίασαν μέσω αναρτήσεων τους στα social media, όπου συγκεκριμένα πριν από μερικές ημέρες η Κατερίνα Δαλάκα ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία παρουσιάζεται η ίδια με μία μαντίλα στο κεφάλι.

Με την φωτογραφία γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και με ένα μικρό ψάξιμο στο προφίλ του αγαπημένου της φίλου και πρώην συμπαίκτη, Ατακάν, ανακαλύπτει κανείς ότι κι εκείνος την ίδια ημέρα βρισκόταν στο ίδιο μέρος.

Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στην Αγία Σοφία. Φαίνεται πως ο Ατακάν ξεναγεί την Κατερίνα Δαλάκα στην Τουρκία και μάλιστα της δείχνει τα πιο όμορφα μέρη.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.