Όλα τα βλέμματα στο Κυπριακό - Ο ΠτΔ ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο μετά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη
O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώνει στις εννέα και μισή το πρωί τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό.

Τουλάχιστον αυτό μας παρουσίασαν μέσω αναρτήσεων τους στα social media, όπου συγκεκριμένα πριν από μερικές ημέρες η Κατερίνα Δαλάκα ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία παρουσιάζεται η ίδια με μία μαντίλα στο κεφάλι.
Με την φωτογραφία γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και με ένα μικρό ψάξιμο στο προφίλ του αγαπημένου της φίλου και πρώην συμπαίκτη, Ατακάν, ανακαλύπτει κανείς ότι κι εκείνος την ίδια ημέρα βρισκόταν στο ίδιο μέρος.
Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στην Αγία Σοφία. Φαίνεται πως ο Ατακάν ξεναγεί την Κατερίνα Δαλάκα στην Τουρκία και μάλιστα της δείχνει τα πιο όμορφα μέρη.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




