«Ταρακουνήθηκε» η Κρήτη – Σεισμός 4,7 ρίχτερ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ταρακουνήθηκε» η Κρήτη – Σεισμός 4,7 ρίχτερ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στις 10:57 το πρωί της Δευτέρας (12/8) με επίκεντρο 66 χιλιόμετρα Βόρεια του Αγίου Νικολάου και 67 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο.

Η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου αναφέρει ότι, ο σεισμός ήταν 4,6 ρίχτερ και αφορούσε το νησί της Κρήτης.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, η δόνηση δεν κράτησε πολύ αλλά έγινε αισθητή.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE