ΚΡΗΤΗ: Ανήλικη στο νοσοκομείο – Κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

ΚΡΗΤΗ: Ανήλικη στο νοσοκομείο – Κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Ανήλικη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων, μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Σύμφωνα με το cretapost, πρόκειται για μία 15χρονη τουρίστρια από την Γαλλία που χθες κατά την έξοδό της ήπιε αρκετά με αποτέλεσμα να βρεθεί σε ημιθανή κατάσταση.

«Σήμερα τα ξημερώματα εισήχθη στα Επείγοντα από άνδρες της αστυνομίας η ανήλικη Γαλλίδα τουρίστρια με συμπτώματα οξείας μέθης. Αμέσως οι γιατροί της έκαναν αναζωογόνηση και πλέον έχει συνέλθει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Μηνάς Βουλγαρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η 15χρονη νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Το θέμα διερευνά η αστυνομία η οποία προσπαθεί να αποσαφηνίσει πώς προμηθεύτηκε η ανήλικη το αλκοόλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE