ΚΡΗΤΗ: Ανήλικη στο νοσοκομείο – Κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

ΚΡΗΤΗ: Ανήλικη στο νοσοκομείο – Κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Ανήλικη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων, μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Σύμφωνα με το cretapost, πρόκειται για μία 15χρονη τουρίστρια από την Γαλλία που χθες κατά την έξοδό της ήπιε αρκετά με αποτέλεσμα να βρεθεί σε ημιθανή κατάσταση.

«Σήμερα τα ξημερώματα εισήχθη στα Επείγοντα από άνδρες της αστυνομίας η ανήλικη Γαλλίδα τουρίστρια με συμπτώματα οξείας μέθης. Αμέσως οι γιατροί της έκαναν αναζωογόνηση και πλέον έχει συνέλθει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Μηνάς Βουλγαρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η 15χρονη νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Το θέμα διερευνά η αστυνομία η οποία προσπαθεί να αποσαφηνίσει πώς προμηθεύτηκε η ανήλικη το αλκοόλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE