ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιωάννης Κωστή: Μας είχαν προετοιμάσει από καιρό για την μεταγραφή-ΜΠΑΜ – Το ΚΥΠΡΙΑΚΟ ενδιαφέρον

Ιωάννης Κωστή: Μας είχαν προετοιμάσει από καιρό για την μεταγραφή-ΜΠΑΜ – Το ΚΥΠΡΙΑΚΟ ενδιαφέρον

Ο Ιωάννης Κωστή εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο λάμπει με την φανέλα της Νεάς Σαλαμίνας με αποκορύφωμα και την τρελή πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς για χάρη του όμως όσοι βρίσκονταν κοντά στην βαρωσιώτικη ομάδα προέβλεπαν αυτή την εξέλιξη.

Είναι ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο του κυπριακού ποδοσφαίρου αυτή την στιγμή και ένας παίκτης που παρά τα 19 του χρόνια κουβαλάει σημαντικές εμπειρίες πέρα από το μεγάλο ταλέντο του. Έναν παίκτη τον οποίο θα ήθελε οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα στο ρόστερ της, όμως όπως φαίνεται πάει για άλλα… Άλλωστε δεν ήταν τυχαίο όταν σε κάθε σχεδόν συζήτηση που είχαμε με τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρη Λάζο αλλά και γενικότερα μέσα από τις δηλώσεις του που έλεγε πως αυτός ο παίκτης δεν είναι για την Κύπρο.

Μετά και την περσινή σεζόν αποδείχθηκε και στην πράξη μέσα από τις εμφανίσεις του Ιωάννη Κωστή με τα ερυθρόλευκα ότι όντως πρόκειται για κάτι ξεχωριστό. Για αυτό το λόγο και ο ΑΠΟΕΛ είχε εκφράσει και δημόσια το ενδιαφέρον του, όμως η Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν έτοιμη να τον ξεπουλήσει. Το αντίθετο μάλιστα… Για αυτό το λόγο και ο Ολυμπιακός βγάζει 700 χιλιάρικα από την τσέπη για να τον πάρει στο λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε επίσης: Είναι πολλά τα λεφτά… Κωστή! Τα ΠΟΣΑ και οι όροι στις επαφές Σαλαμίνας-Ολυμπιακού

«Βρίσκεις έναν στους χίλιους» είχε πει ο Λάζος πριν από ένα δίμηνο περίπου όταν ο Κωστή έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Κύπρου σε ηλικία 19 χρονών.

Τι είχε πει ο Δημήτρης Λάζος τον Ιούνιο του 2019 μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο του Ιωάννη Κωστή με την Εθνική: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η απόδοση του Κωστή. Προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Σαλαμίνας. Ο Κωστή έχει μεγάλη προοπτική και θα κάνει την διαφορά. Είναι μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για τη Νέα Σαλαμίνα και είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας. Για τον Κούσουλο δικαιωθήκαμε 100% και θα δικαιωθούμε και για τον Ιωάννη Κωστή. Είναι από τους παίκτες που δεν βρίσκεις συχνά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, βρίσκεις έναν στους χίλιους».

Κάτι ανάλογο μας είχε πει και άνθρωπος που ασχολείται με τις ακαδημίες άλλης ομάδας για τον Κωστή:

«Γράψτε το κάτω. Θα τρελάνει κόσμο στην πορεία το συγκεκριμένο παιδί. Αν συνεχίσει να εργάζεται σκληρά και έχει το κεφάλι κάτω… θα κάμει δυνατό deal σε μερικά χρόνια η Νέα Σαλαμίνα!».

Δείτε επίσης: ΕΛΑΜΠΕ από πιτσιρίκι ο Κωστή! Θα ΤΡΕΛΑΝΕΙ κόσμο…

Ανδρεάς Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top