Θυμάστε τον Εζέ; Άνοιξε το σκορ στην 4άρα της ομάδας του και απολαμβάνει την κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε τον Εζέ; Άνοιξε το σκορ στην 4άρα της ομάδας του και απολαμβάνει την κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το 2014 μέχρι το 2016 ήταν στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, αγωνιζόμενος σε Απόλλωνα, Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια.

Από το 2018 ο Εζέ Βίνσεντ είναι στο δυναμικό της Βοΐβοντίνα…

Ο Νιγηριανός εξτρέμ την Κυριακή στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του επί της Ράντνικ, άνοιξε το σκορ στο 0-4 της Βοϊβοντίνα με γκολ στο 17ο λεπτό.  Η Βοϊβοντίνα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά και την 4η αγωνιστική με 12 βαθμούς,

Δείτε το γκολ του Εζέ στο 0:10»/3:33 του πιο κάτω βίντεο:

Να σημειώσουμε ότι ο Εζέ είχε σκοράρει το πρώτο του γκολ για το φετινό πρωτάθλημα Σερβίας στο εντός έδρας 5-0 της Βοϊβοντίνα επί της Ραντ, όπου στο 44ο λεπτό είχε κάνει το 3-0.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE