Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Γύρω στις 2.15μ.μ. της Δευτέρας (12/8), μέλη της ΥΚΑΝ, εντόπισαν τον 43χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα έρευνας της οικίας και των οχημάτων του, να οδηγεί το αυτοκίνητό του, σε δρόμο της Πάφου.
Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον 43χρονο, να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγει.
Στην προσπάθειά του αυτή, το όχημά του, προσέκρουσε διαδοχικά σε υπηρεσιακό όχημα, σε σιδερένιο κάγκελο διάβασης πεζών και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.
Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του 43χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 12 γραμμαρίων περίπου, δύο ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €1,415.
Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 43χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν άλλες δύο ζυγαριές ακριβείας και ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου περίπου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




