ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Στο σημείο ο υπ. Γεωργίας - Αποζημιώνονται οι γεωργοί

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Στο σημείο ο υπ. Γεωργίας - Αποζημιώνονται οι γεωργοί

Θα τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα αποζημιώσεων που προβλέπονται στην περίπτωση καταστροφής αμπελώνων από πυρκαγιά, ανέφερε ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, ο κ. Καδής επισκέφτηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 13/8 την περιοχή της μεγάλης πυρκαγιάς και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον συντονιστή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών για την εξέλιξη των προσπαθειών κατάσβεσής της, ενώ παράλληλα συναντήθηκε με τους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων της περιοχής.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους Κοινοτάρχες ότι θα τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα αποζημιώσεων που προβλέπονται στην περίπτωση καταστροφής αμπελώνων από πυρκαγιά.

Μέσα στην επόμενη περίοδο οι επιθεωρητές του Τμήματος Γεωργίας θα βρεθούν στην περιοχή για καταγραφή των ζημιών και προώθηση των διαδικασιών αποζημίωσης, όπου αυτές προβλέπονται, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE