ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Στο σημείο ο υπ. Γεωργίας - Αποζημιώνονται οι γεωργοί

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Στο σημείο ο υπ. Γεωργίας - Αποζημιώνονται οι γεωργοί

Θα τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα αποζημιώσεων που προβλέπονται στην περίπτωση καταστροφής αμπελώνων από πυρκαγιά, ανέφερε ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, ο κ. Καδής επισκέφτηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 13/8 την περιοχή της μεγάλης πυρκαγιάς και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον συντονιστή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών για την εξέλιξη των προσπαθειών κατάσβεσής της, ενώ παράλληλα συναντήθηκε με τους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων της περιοχής.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους Κοινοτάρχες ότι θα τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα αποζημιώσεων που προβλέπονται στην περίπτωση καταστροφής αμπελώνων από πυρκαγιά.

Μέσα στην επόμενη περίοδο οι επιθεωρητές του Τμήματος Γεωργίας θα βρεθούν στην περιοχή για καταγραφή των ζημιών και προώθηση των διαδικασιών αποζημίωσης, όπου αυτές προβλέπονται, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μπαράζ βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Ο Τραμπ πιέζει ΝΑΤΟ, Κίνα για τα Στενά του Ορμούζ και σκέφτεται χερσαία επιχείρηση στη νήσο Χαργκ

LIVE: Μπαράζ βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Ο Τραμπ πιέζει ΝΑΤΟ, Κίνα για τα Στενά του Ορμούζ και σκέφτεται χερσαία επιχείρηση στη νήσο Χαργκ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE