ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά – Φοβούνται τους ανέμους

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά – Φοβούνται τους ανέμους

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε την Τρίτη 13/8 η πυρκαγιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού, την Δευτέρα 12/8.

Στην περιοχή πλέον δεν υπάρχουν ενεργά πρόσωπα ωστόσο στο σημείο επιχειρούν πτητικά και επίγεια μέσα για την τελική κατάσβεση μικρών εστιών φωτιάς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, υπάρχουν φόβοι ότι αν αναπτυχθούν άνεμοι στην περιοχή, πιθανόν να ανατραπεί η κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθη 49χρονος Ε/κ ο οποίος το πρωί της Τρίτης 13/8 οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου. 

Ο 49χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση για 4 ημέρες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE