ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά – Φοβούνται τους ανέμους

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά – Φοβούνται τους ανέμους

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε την Τρίτη 13/8 η πυρκαγιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού, την Δευτέρα 12/8.

Στην περιοχή πλέον δεν υπάρχουν ενεργά πρόσωπα ωστόσο στο σημείο επιχειρούν πτητικά και επίγεια μέσα για την τελική κατάσβεση μικρών εστιών φωτιάς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, υπάρχουν φόβοι ότι αν αναπτυχθούν άνεμοι στην περιοχή, πιθανόν να ανατραπεί η κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθη 49χρονος Ε/κ ο οποίος το πρωί της Τρίτης 13/8 οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου. 

Ο 49χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση για 4 ημέρες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE