ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά – Φοβούνται τους ανέμους

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά – Φοβούνται τους ανέμους

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε την Τρίτη 13/8 η πυρκαγιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού, την Δευτέρα 12/8.

Στην περιοχή πλέον δεν υπάρχουν ενεργά πρόσωπα ωστόσο στο σημείο επιχειρούν πτητικά και επίγεια μέσα για την τελική κατάσβεση μικρών εστιών φωτιάς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, υπάρχουν φόβοι ότι αν αναπτυχθούν άνεμοι στην περιοχή, πιθανόν να ανατραπεί η κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθη 49χρονος Ε/κ ο οποίος το πρωί της Τρίτης 13/8 οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου. 

Ο 49χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση για 4 ημέρες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE