ΕΚΤΑΚΤΟ - Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου

ΕΚΤΑΚΤΟ - Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου

Κλειστή προσωρινά είναι η αριστερή λωρίδα πορείας, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος της Αλάμπρας, λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Το τροχαιο συνέβη λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου, 2019.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί όπως κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE