ΕΛΛΑΔΑ

Στο Ισραήλ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ για Κροιφ

Στο Ισραήλ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ για Κροιφ

Με προορισμό το Ισραήλ ταξίδεψε τις προηγούμενες ώρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης και άμεσα φούντωσαν τα σενάρια για την υπόθεση του Ζόρντι Κρόιφ.

Επίσημα, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» αναφέρουν πως ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» ταξίδεψε για το Ισραήλ, προκειμένου να διευθετήσει μια προσωπική του υποχρέωση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία συνάντηση με τον Ολλανδό τεχνικό διευθυντή της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ωστόσο, η συνεργασία του Ζόρντι Κρόιφ με την «ομάδα του λαού» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και το τελευταίο διάστημα, τα σενάρια για την επόμενη… κίνησή του είναι πολλά. Ο Ολλανδός αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχει συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Μακάμπι, Μιτς Γκολντχάρ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραμονής, όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.

Αναμφίβολα, το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή, έπειτα την παραίτηση του Ζήση Βρύζα από το πόστο του, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων του ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης, στην επαφή που είχε με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, του ζήτησε να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την κάλυψη του… κενού.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top