ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: Συγκεντρώνονται σε πλατείες οι κάτοικοι - Εκτός ελέγχου η φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: Συγκεντρώνονται σε πλατείες οι κάτοικοι - Εκτός ελέγχου η φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η πυρκαγιά στην περιοχή Αγριλίτσα του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων της Εύβοιας, η οποία ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης 13 Αυγούστου 2019.

Η φωτιά μαίνεται σε πευκοδάσος του Δικτύου Natura, το οποίο αποτελεί καταφύγιo άγριας ζωής. Οι κάτοικοι των χωριών Σταυρός και Κοντοδεσπότι έχουν ειδοποιηθεί από τις αρμόδιες Αρχές και έχουν συγκεντρωθεί στις πλατείες, ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα για προληπτική απομάκρυνσή τους εάν η φωτιά πλησιάσει προς τους συγκεκριμένους οικισμούς.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, στα μέτωπα της φωτιάς στην περιοχή της Αγριλίτσας επιχειρούν 227 πυροσβέστες με 75 οχήματα, 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ», 6 Α/Φ, 5 Ε/Π καθώς και 1 Ε/Π ως Συντονιστικό.

Από το πρωί, στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής βρίσκεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλο.

Πηγή βίντεο & φωτογραφίες: Aπο Cnn.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE