LIKE ONLINE

Διάσημη ηθοποιός ταινιών ενηλίκων αποκάλυψε πόσα χρήματα έβγαλε από αυτές - VIDEO

Διάσημη ηθοποιός ταινιών ενηλίκων αποκάλυψε πόσα χρήματα έβγαλε από αυτές - VIDEO

Σε μια «αποκάλυψη» που θα συζητηθεί προέβη η πρώην πλέον πορνοστάρ Mia Khalifa.

Η 26χρονη σήμερα Mia η οποία φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ του πλανήτη, παρότι έχει αποσυρθεί εδώ και πέντε χρόνια, δήλωσε πως συνολικά από τις δουλειές της σε πορνοταινίες έβγαλε μόλις 12.000 δολάρια - με τους περισσότερους φυσικά να αμφισβητούν το γεγονός.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι έχω εκατομμύρια από το πορνό. Έβγαλα συνολικά 12.000 δολάρια από τη βιομηχανία και δεν είδα ούτε σεντ μετά από αυτό. Η δυσκολία του να βρεις μια φυσιολογική δουλειά μετά το πορνό ήταν... τρομακτική», έγραψε η 26χρονη.

Η Mia εργάστηκε στην βιομηχανία του πορνό μόλις για τρεις μήνες, όμως θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο.

Δεν μου υποσχέθηκαν εκατομμύρια και ούτε τα περίμενα, συμπληρώνει η ίδια.

Όταν το 2014 γύρισε μια σκηνή φορώντας μουσουλμανική μαντίλα, η γεννημένη στο Λίβανο Mia έγινε στόχος των τζιχαντιστών, που εξαπέλυσαν απειλές εναντίον της.

Όταν άρχισε το Ισλαμικό Κράτος να με απειλεί, τα παράτησα, λέει τώρα εκείνη και δηλώνει πως στο θρήσκευμα είναι καθολική.

 «Αμέσως μόλις δημοσιεύθηκε εκείνη η σκηνή, τα πράγματα ξέφυγαν. Είχα 400 ακολούθους στο Instagram κι έγιναν 200.000 σε τρεις μέρες και δύο εκατομμύρια έξι μήνες μετά» λέει και συμπληρώνει πως και η ίδια απορεί με το ότι πέντε χρόνια μετά το σύντομο πέρασμά της από το πορνό, συνεχίζει να είναι τόσο δημοφιλής.

Σήμερα η Mia εργάζεται ως σπορτκάστερ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top