Διάσημη ηθοποιός ταινιών ενηλίκων αποκάλυψε πόσα χρήματα έβγαλε από αυτές - VIDEO

Διάσημη ηθοποιός ταινιών ενηλίκων αποκάλυψε πόσα χρήματα έβγαλε από αυτές - VIDEO

Σε μια «αποκάλυψη» που θα συζητηθεί προέβη η πρώην πλέον πορνοστάρ Mia Khalifa.

Η 26χρονη σήμερα Mia η οποία φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ του πλανήτη, παρότι έχει αποσυρθεί εδώ και πέντε χρόνια, δήλωσε πως συνολικά από τις δουλειές της σε πορνοταινίες έβγαλε μόλις 12.000 δολάρια - με τους περισσότερους φυσικά να αμφισβητούν το γεγονός.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι έχω εκατομμύρια από το πορνό. Έβγαλα συνολικά 12.000 δολάρια από τη βιομηχανία και δεν είδα ούτε σεντ μετά από αυτό. Η δυσκολία του να βρεις μια φυσιολογική δουλειά μετά το πορνό ήταν... τρομακτική», έγραψε η 26χρονη.

Η Mia εργάστηκε στην βιομηχανία του πορνό μόλις για τρεις μήνες, όμως θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο.

Δεν μου υποσχέθηκαν εκατομμύρια και ούτε τα περίμενα, συμπληρώνει η ίδια.

Όταν το 2014 γύρισε μια σκηνή φορώντας μουσουλμανική μαντίλα, η γεννημένη στο Λίβανο Mia έγινε στόχος των τζιχαντιστών, που εξαπέλυσαν απειλές εναντίον της.

Όταν άρχισε το Ισλαμικό Κράτος να με απειλεί, τα παράτησα, λέει τώρα εκείνη και δηλώνει πως στο θρήσκευμα είναι καθολική.

 «Αμέσως μόλις δημοσιεύθηκε εκείνη η σκηνή, τα πράγματα ξέφυγαν. Είχα 400 ακολούθους στο Instagram κι έγιναν 200.000 σε τρεις μέρες και δύο εκατομμύρια έξι μήνες μετά» λέει και συμπληρώνει πως και η ίδια απορεί με το ότι πέντε χρόνια μετά το σύντομο πέρασμά της από το πορνό, συνεχίζει να είναι τόσο δημοφιλής.

Σήμερα η Mia εργάζεται ως σπορτκάστερ.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE