ΠΑΦΟΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος του Χαράλαμπου

ΠΑΦΟΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος του Χαράλαμπου

Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης από ύψος οφείλεται ο θάνατος του 63χρονου,σύμφωνα με την νεκροψία που διενεργήθηκε την Τρίτη 13/8 στο νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 63χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, μετά τον τραυματισμό και εντοπισμό του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 8 Αυγούστου, σε οικοδομή όπου εργαζόταν, στην επαρχία Πάφου υπέκυψε στα τραύματα του στις 10 Αυγούστου.

Πρόκειται για τον ελληνικής καταγωγής Χαράλαμπο Σαχπατζίδη, από Γεωργία, μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Ο 63χρονος είχε εντοπιστεί τραυματισμένος και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, στην οικοδομή όπου εργαζόταν, γύρω στις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία με υποσκληρίδιο αιμάτωμα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, ο 63χρονος φέρεται να τραυματίστηκε την περασμένη Πέμπτη, μετά από πτώση του από εσωτερική σκάλα στην οικοδομή όπου εργαζόταν.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE