ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: 22χρονος από τη Λευκωσία έπεσε σε γκρεμό με την τετράτροχη - Σοβαρός τραυματισμός

ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: 22χρονος από τη Λευκωσία έπεσε σε γκρεμό με την τετράτροχη - Σοβαρός τραυματισμός

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Νέου Χωριού – Λουτρών Αφροδίτης, όπου τραυματίστηκε 22χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Γύρω στις 5 το απόγευμα της Τρίτης (13/8), 22χρονος από τη Λευκωσία, ενώ οδηγούσε την τετράτροχη μοτοσικλέτα του σε αγροτικό δρόμο του Νέου Χωριού – Λουτρών Αφροδίτης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό βάθους 7 περίπου μέτρων.

Από το τροχαίο, ο 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς και στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του (τραυματισμός στην σπονδυλική στήλη), μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE