ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

Λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (14/8) ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση, με τα εναέρια μέσα να αναλαμβάνουν δράση.

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι η φωτιά που είχε ξεσπάσει τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 15:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης σε δασική έκταση μεταξύ Αγία Νάπα και Πρωταρά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν, δύο οχήματα του Τμήματος Δασών καθώς και δύο αεροσκάφη του τμήματος.

Η πυρκαγιά μαίνεται σε χαμηλή δασώδη βλάστηση και ακακίες, ενώ στη περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που καθιστούν δύσκολο το έργο των πυροσβεστών για κατάσβεση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE