ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

Λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (14/8) ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση, με τα εναέρια μέσα να αναλαμβάνουν δράση.

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι η φωτιά που είχε ξεσπάσει τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 15:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης σε δασική έκταση μεταξύ Αγία Νάπα και Πρωταρά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν, δύο οχήματα του Τμήματος Δασών καθώς και δύο αεροσκάφη του τμήματος.

Η πυρκαγιά μαίνεται σε χαμηλή δασώδη βλάστηση και ακακίες, ενώ στη περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που καθιστούν δύσκολο το έργο των πυροσβεστών για κατάσβεση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE