ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

Λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (14/8) ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση, με τα εναέρια μέσα να αναλαμβάνουν δράση.

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι η φωτιά που είχε ξεσπάσει τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 15:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης σε δασική έκταση μεταξύ Αγία Νάπα και Πρωταρά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν, δύο οχήματα του Τμήματος Δασών καθώς και δύο αεροσκάφη του τμήματος.

Η πυρκαγιά μαίνεται σε χαμηλή δασώδη βλάστηση και ακακίες, ενώ στη περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που καθιστούν δύσκολο το έργο των πυροσβεστών για κατάσβεση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE