ΚΥΠΡΟΣ

Τα δυνατά στοιχεία ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Τα δυνατά στοιχεία ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

ΑΠΟΕΛ VS Απόλλωνας . Αν προτιμούν κάποιοι ο δεύτερος αντιμετωπίζει τον πρώτο σε έναν αγώνα που όλοι τον περιμένουν με κομμένη την ανάσα.

 Οι γαλαζοκίτρινοι με την καλύτερη άμυνα μακράν από τον δεύτερη ομάδα θα στηριχθεί στην καλή του αμυντική λειτουργία παρά το γεγονός πως ακόμα και αυτή η γραμμή είναι λαβωμένη. Κακά , Αμορίν είναι εκτός ενώ και ο Καρλάο είναι αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση. Από το ΑΠΟΕΛ θα λείψει όμως και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Στον Απόλλωνα η επιθετική γραμμή ειναι η καλύτερη του πρωταθλήματος μακράν από την δεύτερη και οι γαλάζιοι εκει θα στηριχθούν αυτό είναι πασιφανές. Οι γαλάζιοι χωρίς προβλήματα ουσιαστικά πάνε Λευκωσία αύριο με στόχο να καταφέρουν να κερδίσουν αλλα και να μην χάσουν δεν θα τους χαλάσει. Μια νίκη όμως θα είναι το ιδανικό σενάριο για τον Απόλλωνα.

Οι δυο ομάδες έχουν και διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Ο Φινκ θέλει η ομάδα του να ανεβαίνει σιγά σιγά στην επίθεση έτσι ώστε να μην δημιουργούνται κενά διαστήματα στον αγωνιστικό χώρο .

Από την άλλη ο Απόλλωνας έχει μεγάλη έφεση στο να παίζει γρηγορά και να στηρίζει το παιχνίδι του  στην καλή μεταφορά μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.

Ποιο από όλα αυτά τα στοιχεία θα γύρουν την πλάστιγγα στην μια η στην άλλη πλευρά. Αυτό θα το ξέρουμε γύρω στις 6 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top