Με εξάρα στα πλέι οφ η Γκιμαράες, πρόκριση για Αραράτ

Με εξάρα στα πλέι οφ η Γκιμαράες, πρόκριση για Αραράτ

Ακόμα σκοράρει η Γκιμαράες, η οποία σάρωσε 6-0 στην Πορτογαλία τη Βέντσπιλς και πήρε πανηγυρική πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. 

Η Γκιμαράες σάρωσε 6-0 τη Βέντσπιλς στην Πορτογαλία στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και, σε συνδυασμό με το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης στη Λετονία την περασμένη εβδομάδα και με συνολικό 9-0 προκρίθηκε πανηγυρικά την πρόκριση στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Ντάβιντσον στο 28’, Ροσίνια στο 48’ και 58’, Ζοάο Τεξέιρα στο 79’, Ζοάο Πέδρο στο 80’ και Ροντρίγκες Πέπε στο 86’.

Με άνεση «πέρασε» από την έδρα της Σαπούρταλο η Αραράτ με 2-0 και με το 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση, πήρε το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE