Η άμεση επέμβαση ναυαγοσωστών στην παραλία Κουρίου έσωσε λουόμενο που βρισκόταν σε κίνδυνο

Η άμεση επέμβαση ναυαγοσωστών στην παραλία Κουρίου έσωσε λουόμενο που βρισκόταν σε κίνδυνο

Άμεσο κίνδυνο διέτρεξε η ζωή ατόμου που κολυμπούσε στην παραλία του Κουρίου στη Λεμεσό.

Ο λουόμενος διασώθηκε από τους ναυαγοσώστες που βρίσκονταν στην περιοχή. Σύμφωνα με την Πρόεδρο των Χειμερινών Κολυμβητών Κουρίου, Ελένη Λοΐζου, το περιστατικό συνέβη στις 9.15 το πρωί της Τετάρτης (14/08).

«Ο πολίτης κολυμπούσε σε μεγάλη απόσταση από την παραλία όταν ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να βρεθεί σε άμεσο κίνδυνο. Στις φωνές του για βοήθεια ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες που βρίσκονταν εκεί και η άμεση κινητοποίησή τους πρόλαβε τα χειρότερα», δήλωσε στο ΚΥΠΕ η κ. Λοΐζου.

Η Πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Κουρίου διερωτήθηκε τί θα συνέβαινε αν το περιστατικό λάμβανε χώρα λίγες μέρες μετά, αφού όπως έχει πληροφορηθεί, οι ναυαγοσώστες έπειτα από οδηγίες, θα αλλάξουν το ωράριο εργασίας τους.

Με το νέο ωράριο οι ναυαγοσώστες θα είναι στο πόστο τους στις 10 π.μ. γεγονός που, όπως αναφέρει, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ασφάλεια των λουομένων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE