ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν το αυτοκίνητο 23χρονου έξω από το σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν το αυτοκίνητο 23χρονου έξω από το σπίτι του

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/8), αυτοκίνητο που ανήκει σε 23χρονο αλλοδαπό, μόνιμο κάτοικο Λεμεσού. 

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στο κέντρο της πόλης.  Η φωτιά τέθηκε στις 3.20 τα ξημερώματα και κατασβέστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν επί τόπου.

Μέλη της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τη σκηνή για τις σχετικές έρευνες και ανακρίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE