ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν το αυτοκίνητο 23χρονου έξω από το σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν το αυτοκίνητο 23χρονου έξω από το σπίτι του

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/8), αυτοκίνητο που ανήκει σε 23χρονο αλλοδαπό, μόνιμο κάτοικο Λεμεσού. 

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στο κέντρο της πόλης.  Η φωτιά τέθηκε στις 3.20 τα ξημερώματα και κατασβέστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν επί τόπου.

Μέλη της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τη σκηνή για τις σχετικές έρευνες και ανακρίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE