ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν το αυτοκίνητο 23χρονου έξω από το σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν το αυτοκίνητο 23χρονου έξω από το σπίτι του

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/8), αυτοκίνητο που ανήκει σε 23χρονο αλλοδαπό, μόνιμο κάτοικο Λεμεσού. 

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στο κέντρο της πόλης.  Η φωτιά τέθηκε στις 3.20 τα ξημερώματα και κατασβέστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν επί τόπου.

Μέλη της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τη σκηνή για τις σχετικές έρευνες και ανακρίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE