Ξέσπασε ξανά ο Κύργιος: Έσπασε δύο ρακέτες και έβρισε τον διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε ξανά ο Κύργιος: Έσπασε δύο ρακέτες και έβρισε τον διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνητική δημοσιότητα συγκέντρωσε για ακόμα μια φορά ο Νικ Κύργιος, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή του παιχνιδιού με τον Κατσάνοφ και ζήτησε διάλειμμα για να… σπάσει δύο ρακέτες. 

Ασυγκράτητος ήταν για ακόμα μια φορά ο Νικ Κύργιος, που έδωσε… σόου στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, γνωστός για τις εκρηκτικές αντιδράσεις του, τα έβαλε αυτή τη φορά με τον Ιρλανδό διαιτητή Φέργκους Μέρφι.

Η αρχή έγινε στο δεύτερο σετ, όταν του έδωσε ποινή για καθυστέρηση στο παιχνίδι. Λέγοντας κάποια… γαλλικά, ο Κύργιος ζήτησε να αποχωρήσει για την τουαλέτα. Ο Μέρφι αρνήθηκε το αίτημά του, όμως ο Ελληνοαυστραλός πήρε δύο ρακέτες και προχώρησε προς τα αποδυτήρια. Η κάμερα τον «έπιασε» να τις χτυπάει στο πάτωμα, ενώ επέστρεψε στο κορτ κρατώντας δύο διαλυμένες ρακέτες.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται να φωνάζει «Είσαι ο χειρότερος διαιτητής. Ο χειρότερος διαιτητής που υπάρχει. Παραιτούμαι», σε άλλη στιγμή τον χαρακτήρισε σκουπίδι και «ντροπή για το άθλημα», ενώ μετά το τέλος του ματς του είπε: «Είσαι ένα γαμ… εργαλείο, φίλε».

Μάλιστα, κάποια στιγμή κάνει κίνηση σαν να φτύνει προς το μέρος του, χωρίς να είναι ευδιάκριτο αν όντως το κάνει.

 

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE