Όλο και πλησιάζει τη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ

Όλο και πλησιάζει τη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ

Η άτυπη κόντρα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ για την πιο πετυχημένη ομάδα στην Αγγλία συνεχίζεται, με τους «κόκκινους» να πλησιάζουν τη μεγάλη τους αντίπαλο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ είναι μακράν οι δύο πιο πετυχημένες ομάδες στην Premier League και η άτυπη κόντρα ανάμεσά τους για την πιο πετυχημένη ομάδα στο Νησί καλά κρατεί και θα εξακολουθήσει να υφίσταται.

Συνολικά οι δύο σύλλογοι έχουν πλέον 127 τρόπαια, μετά τη χθεσινή επιτυχία της Λίβερπουλ επί της Τσέλσι στα πέναλτι για το ευρωπαϊκό Super Cup, με τη Γιουνάιτεντ να έχει 66 και την ομάδα του Κλοπ 62.

Στόχος, φυσικά, για τη Λίβερπουλ που βιώνει μία εξαιρετική εποχή, σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ, που ακόμα ψάχνει να βρει την πορεία της, είναι να ισοφαρίσει τους «κόκκινους διαβόλους».

Τη φετινή σεζόν έχει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (Δεκέμβριος του 2019) και φυσικά όλους τους υπόλοιπους τίτλους (πρωτάθλημα, Champions League, Κύπελλο Αγγλίας και Λιγκ Καπ), οπότε μπορεί να πλησιάσει τη Γιουνάιτεντ, που επίσης από την πλευρά της έχει μπροστά της όλες αυτές τις διοργανώσεις εντός του Νησιού, αλλά και το Europa League.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE