ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΚΟΣ Βάτερμαν ενόψει Άγιαξ: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση – ΕΛΑΤΕ!»

ΕΠΙΚΟΣ Βάτερμαν ενόψει Άγιαξ: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση – ΕΛΑΤΕ!»

Δηλώσεις του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί η ιστοσελίδα, vtbl.nl, ο οποίος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τα επερχόμενα παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων με τον Άγιαξ.

Ο Ολλανδός είπε αρχικά: «Επιστρέφω σπίτι μου. Έπαιξα για τον Άγιαξ από τα 9 μου μέχρι τα 16. Το γεγονός ότι εκεί πέρασα τα νεανικά μου χρόνια, κάνει την αναμέτρηση πολύ ξεχωριστή».

Για το ματς: «Οι ανθρώποι εδώ το να παίξουμε με τον Άγια, το βλέπουν σαν μια καλή πρόκληση. Είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση. Είδα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και τις αναμετρήσεις του γ’ προκριματικού γύρου. Ο Άγιαξ δεν είναι όπως πέρσι».

Για το ποιος θα προκριθεί: «Αν κρίνουμε από την ιστορία, την περσινή χρονιά αλλά και το μπάτζετ, αυτός είναι ο Άγιαξ. Αλλά ελάτε! (bring it on)»

Για το ότι βρίσκεται στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και δεν είναι βασικός: «Έχω βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση. Το να είσαι στον πάγκο δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό αλλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις θετικός και να δουλεύεις σκληρά στις προπονήσεις για να τους αποδείξεις ότι κάνουν λάθος».

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top