ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΚΟΣ Βάτερμαν ενόψει Άγιαξ: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση – ΕΛΑΤΕ!»

ΕΠΙΚΟΣ Βάτερμαν ενόψει Άγιαξ: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση – ΕΛΑΤΕ!»

Δηλώσεις του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί η ιστοσελίδα, vtbl.nl, ο οποίος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τα επερχόμενα παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων με τον Άγιαξ.

Ο Ολλανδός είπε αρχικά: «Επιστρέφω σπίτι μου. Έπαιξα για τον Άγιαξ από τα 9 μου μέχρι τα 16. Το γεγονός ότι εκεί πέρασα τα νεανικά μου χρόνια, κάνει την αναμέτρηση πολύ ξεχωριστή».

Για το ματς: «Οι ανθρώποι εδώ το να παίξουμε με τον Άγια, το βλέπουν σαν μια καλή πρόκληση. Είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση. Είδα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και τις αναμετρήσεις του γ’ προκριματικού γύρου. Ο Άγιαξ δεν είναι όπως πέρσι».

Για το ποιος θα προκριθεί: «Αν κρίνουμε από την ιστορία, την περσινή χρονιά αλλά και το μπάτζετ, αυτός είναι ο Άγιαξ. Αλλά ελάτε! (bring it on)»

Για το ότι βρίσκεται στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και δεν είναι βασικός: «Έχω βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση. Το να είσαι στον πάγκο δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό αλλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις θετικός και να δουλεύεις σκληρά στις προπονήσεις για να τους αποδείξεις ότι κάνουν λάθος».

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top