ΚΥΠΡΟΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Παναγιά της Πάφου

ΚΥΠΡΟΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Παναγιά της Πάφου

Μεταξύ των ημερομηνιών 14-16/08/2019, στο πλαίσιο των εορτασμών της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Χρυσορροϊατίσσας στην Παναγιά, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πανήγυρης.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού, η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, έλαβε μέτρα ασφάλειας και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, μεταξύ των ωρών 10:00-22:00.

Συγκεκριμένα, για διευκόλυνση του κοινού στον χώρο της πανήγυρης, ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά από την Ιερά Μονή Χρυσορροϊατίσσας, έχει μονοδρομηθεί με κατεύθυνση από Παναγιά προς Πάφο.

Ως εκ τούτου, το κοινό που μεταβαίνει στο μέρος από το χωριό Στατός Αγ. Φώτιος, καλείται να ακολουθεί τον δρόμο από την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου προς Παναγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE