ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 35χρονος οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα τον Λοΐζο Χριστοφόρου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 35χρονος οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα τον Λοΐζο Χριστοφόρου

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (15/8) στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο 96χρονος Λοΐζος Χριστοφόρου, από τη Λεμεσό. 

Το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη γύρω στις 5.15 τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος από τη Λεμεσό, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα στην οδό Σπύρου Αραούζου στη Λεμεσό, τον 96χρονο, ο οποίος τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Ο 96χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εναντίον του 35χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE