ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 35χρονος οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα τον Λοΐζο Χριστοφόρου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 35χρονος οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα τον Λοΐζο Χριστοφόρου

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (15/8) στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο 96χρονος Λοΐζος Χριστοφόρου, από τη Λεμεσό. 

Το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη γύρω στις 5.15 τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος από τη Λεμεσό, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα στην οδό Σπύρου Αραούζου στη Λεμεσό, τον 96χρονο, ο οποίος τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Ο 96χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εναντίον του 35χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.