ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 35χρονος οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα τον Λοΐζο Χριστοφόρου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 35χρονος οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα τον Λοΐζο Χριστοφόρου

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (15/8) στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο 96χρονος Λοΐζος Χριστοφόρου, από τη Λεμεσό. 

Το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη γύρω στις 5.15 τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος από τη Λεμεσό, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα στην οδό Σπύρου Αραούζου στη Λεμεσό, τον 96χρονο, ο οποίος τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Ο 96χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εναντίον του 35χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE