ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρέλανε τους… ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιβάν – «Κανένας δεν θα μπορεί να μας σταματήσει»!

Τρέλανε τους… ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιβάν – «Κανένας δεν θα μπορεί να μας σταματήσει»!

Ενώ η απογοήτευση και ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στα αποδυτήρια και γύρισε το κλίμα με συγκλονιστικές κουβέντες προς τους παίκτες.

Αρκετή συζήτηση σήκωσε το post game του Άγιαξ – ΠΑΟΚ κυρίως λόγω του έντονου εκνευρισμού που προκλήθηκε από τις αποφάσεις του Άγγλου ρέφερι.

Η απόφαση του Κρεγκ Πόοουσον να λήξει χωρίς δεύτερη σκέψη το παιχνίδι ενώ είχε προηγηθεί μια φάση που σήκωσε αρκετη συζήτηση, προκάλεσε την «έκρηξη» του ΠΑΟΚ καθώς αν δινόταν το φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και με το δείκτη του σκορ στο 3-2, κανείς δεν θα μπορούσε να αποκλείσει ακόμη και το εισιτήριο της πρόκρισης να αλλάξει στο παρά ένα χέρια…

Η συγκεκριμένη ενέργεια προστέθηκε σε μια σειρά αποφάσεων του Άγγλου που άφησαν τις χειρότερες εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ και γι΄αυτό εξάλλου σύσσωμοι οι παίκτες και ο πάγκος «όρμηξαν» πάνω του, ακούγοντας το τελευταίο σφύριγμα.

Τόσο στα αποδυτήρια όσο και στους χώρους που κινούνταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αντιλαμβανόταν κανείς πως ουδείς μπορούσε να πιστέψει πως ήρθε ο αποκλεισμός απέναντι στον Άγιαξ, με τους παίκτες του Δικεφάλου να μιλούν δημοσίως με πολύ σκληρά λόγια για τον «εκλεκτό» της UEFA.

Αυτός ο εκνευρισμός που υπήρχε -δικαιολογημένα- στις τάξεις του ΠΑΟΚ έγινε ακόμη και αντικείμενο… εκμετάλλευσης και προπαγάνδας από ΜΜΕ της Ελλάδος που έβαλαν στο στόχαστρο τους τον Γιώργο Σαββίδη, αποκαλύπτοντας κατά φαντασία πως επιτέθηκε στους διαιτητές του αγώνα μέσα στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κινδυνεύει με βαριά καμπάνα. Μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια πως εκείνος δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο αλλά στις ΗΠΑ.

Το SDNA ωστόσο, σας αποκαλύπτει τις αντιδράσεις του ανθρώπου που βρέθηκε εκεί, υποδέχθηκε με τον παραδοσιακό τρόπο τους παίκτες του και παρακολούθησε με τη δική του αγωνία την εξέλιξη του ματς. Του Ιβάν Σαββίδη…

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού της ομάδας του, «ντοπάροντας» τους ασπρόμαυρους τόσο πριν όσο και μετά το παιχνίδι.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ασχολήθηκε επί της ουσίας με τον παράγοντα διαιτησία, αν και αντιλήφθηκε τον εκνευρισμό που είχε επιφέρει ο Άγγλος στις τάξεις του ΠΑΟΚ και δεν πλησίασε τους αξιωματούχους της αναμέτρησης ούτε για να εκφράσει παράπονα ούτε για να διαμαρτυρηθεί για το οτιδήποτε.

Κόντρα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπήρχε, έκρινε πως έπρεπε να ακουστεί μια διαφορετική φωνή. Πιο καθαρή, πιο λογική και όχι εν θερμώ.

Εξάλλου, ο χρόνος δεν γυρνούσε πίσω και ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί με έναν σκληρό τρόπο, ενδεχομένως για εκείνους και άδικο, συνεπώς εκείνος ως αρχηγός της οικογένειας έπρεπε να δείξει το δρόμο της επόμενης ημέρας. Αν όχι εκείνος, ποιος;

Να ακουστεί από τα δικά του χείλη μια αποτίμηση της κατάστασης και το βασικότερο τι μέλλει γενέσθαι… Το στοίχημα του πρώτου στόχου της σεζόν είχε χαθεί και για όλους ήταν αρκετά δύσκολο να το αποδεχθούν. Τουλάχιστον όχι έτσι…

Και γι΄αυτό, λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια, θέλοντας να συγχαρεί τους παίκτες του και να τονώσει το ηθικό τους παρά τον αποκλεισμό.

Και από κοντά, ο πρόεδρος του Δικεφάλου ήρθε αντιμέτωπος με μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, με σκυμμένα κεφάλια, και ένιωσε από πρώτο χέρι την απογοήτευση και τον εκνευρισμό που η σπουδαία προσπάθεια δεν ανταμείφθηκε.

Έτσι φρόντισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προχωρώντας σε μια ομιλία που άλλαξε αμέσως το κλίμα εντός του ΠΑΟΚ και των αποδυτηρίων.

«Είμαι υπερήφανος για όλους σας. Κάνατε σπουδαία προσπάθεια αλλά όλοι είδαμε τι έγινε. Μη σκύβετε το κεφάλι, οι νίκες είναι μπροστά μας!», τόνισε ο μεγαλομέτοχος και δίνοντας το σύνθημα της… άμεσης αντεπίθεσης και της πίστης του στην ομάδα με μια φράση που μνημονευόταν στη συνέχεια:

«Συνεχίστε έτσι και κανείς δεν θα μπορεί να μας σταματήσει»!

Από την στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΟΚ ένιωσαν με απόλυτο τρόπο πως ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είδε και αντιλήφθηκε τι έγινε, αναγνωρίζοντας απόλυτα την προσπάθεια, όντας στο πλευρό τους και στα εύκολα και στα δύσκολα, άλλαξε αμέσως τόσο η ψυχολογία τους όσο και η προσέγγισή τους επί του θέματος.

Μια ομιλία που αναμφίβολα τους «έφτιαξε» και τους πώρωσε ακόμη περισσότερο για τη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα έλεγε ο Κρέσπο, βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, ο ΠΑΟΚ έρχεται και θα είναι ακόμη πιο δυνατός. Και όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς, η σεζόν μόλις ξεκίνησε…

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Δεν θα σταματήσει να πιέζει για διάλογο μέχρι την τελευταία στιγμή, είπε τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς ανακοίνωσε ότι η αποστολή της φτάνει στο τέλος της και ότι θα ενημερώσει τις επόμενες τον Αντόνιο Γκουτέρες για τις επαφές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top