ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κτύπησε το… καμπανάκι στον Άγιαξ ενόψει ΑΠΟΕΛ ο Μάριο Μπέιν!

Κτύπησε το… καμπανάκι στον Άγιαξ ενόψει ΑΠΟΕΛ ο Μάριο Μπέιν!

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν, έκανε δηλώσεις στο «FOX Sports Football Talk», με αφορμή την κόντρα των «γαλαζοκιτρίνων» με τον Άγιαξ, στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ολλανδική ομάδα είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, όμως ο Ολλανδός τεχνικός θέλησε να… «κτυπήσει καμπανάκι» στους συμπατριώτες του, για να μην υποτιμήσουν την Κυπριακή ομάδα.

Αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα, η οποία δεν πρέπει να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση, τονίζοντας ότι ο Άγιαξ θα έχει ως… «αντίπαλο» και τη ζέστη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως:

«Θα αντιμετωπίσει και τη μεγάλη θερμότητα ο Άγιαξ, αφού μερικές φορές. η θερμοκρασία ακόμη και το βράδυ, είναι 36 έως 40 βαθμούς»!

Επίσης, ο 56χρονος προπονητής, τόνισε ότι ο «Αίαντας» θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο ΓΣΠ, λέγοντας πως:

«Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και το κοινό ιδιαίτερα εκδηλωτικό».

Ξεκαθάρισε όμως ότι ο Άγιαξ είναι το φαβορί και έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, αλλά επανέλαβε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας σύλλογος που πρέπει να τον λάβουν σοβαρά υπόψη οι συμπατριώτες του…

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top