ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Αύξηση στο συνολικό ενεργητικό των επενδυτικών οργανισμών

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Αύξηση στο συνολικό ενεργητικό των επενδυτικών οργανισμών

Σε σχεδόν €5,5 δισ. αυξήθηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2019 το συνολικό ενεργητικό των επενδυτικών οργανισμών, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε την Παρασκευή η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, το συνολικό ενεργητικό τους παρουσίασε αύξηση της τάξης του 4% και έφθασε στα €5488.6 εκ. τον Ιούνιο του 2019, σε σύγκριση με €5254.9 εκ. τον Μάρτιο 2019.
 
Από το σύνολο του ενεργητικού, τα €2,2 δισ. ήταν κατανεμημένα σε μετοχικούς τίτλους, €1,95 δισ. σε λοιπούς τίτλους, €621 εκ. σε μεικτούς, €581 εκ. σε ακίνητη περιουσία και €152 εκ. σε ομολογιακούς.  
 
Ο αριθμός των επενδυτικών οργανισμών αυξήθηκε από 155 τον Μάρτιο σε 160 τον Ιούνιο.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.