Τον χτύπησε τροχός αυτοκινήτου ενώ έπινε την μπύρα του - VIDEO

Τον χτύπησε τροχός αυτοκινήτου ενώ έπινε την μπύρα του - VIDEO

Σίγουρα κανείς δεν θα περίμενε ότι θα δεχόταν ένα τέτοιο χτύπημα ενώ απολάμβανε το ποτό του.

Στη Βραζιλία πάντως, σύμφωνα με την Daily Mail, αυτό συνέβη όταν ένας 39χρονος, ενώ καθόταν σε μία καρέκλα και έπινε την μπύρα του σε πεζοδρόμιο, ξαφνικά δέχθηκε ένα γερό χτύπημα από ένα… τροχό.

Ένα όχημα με μεγάλη ταχύτητα και πριν καλά καλά το αντιληφθεί ο 39χρονος, ήρθε κατά πάνω του ένα αντικείμενο και πιο συγκεκριμένα ο τροχός ο οποίος αποδείχθηκε σύντομα, ότι τον χτύπησε με τόση δύναμη που τον «τίναξε» στον αέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 39χρονος δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Δείτε την στιγμή στο πιο κάτω βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE