Βικτώρια Καρύδα: Πώς πέρασε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον σύζυγό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βικτώρια Καρύδα: Πώς πέρασε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον σύζυγό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αγαπημένη Βικτώρια παλεύει εδώ και αρκετούς μήνες να ξεπεράσει τον άδικο χαμό του άνδρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από την οικία τους. 

Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι είναι και το πρώτο που βρίσκει το γνωστό μοντέλο χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο. 

Η ίδια φρόντισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα, γι'αυτό και η απόδρασή της σε ένα ονειρικό και ήρεμο νησί, ίσως να ήταν και η πιο καλή επιλογή που είχε να κάνει. 

Μερικές από αυτές τις στιγμές ξεκούρασης, μοιράστηκε και μαζί μας μέσω instagram.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.