Βικτώρια Καρύδα: Πώς πέρασε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον σύζυγό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βικτώρια Καρύδα: Πώς πέρασε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον σύζυγό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αγαπημένη Βικτώρια παλεύει εδώ και αρκετούς μήνες να ξεπεράσει τον άδικο χαμό του άνδρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από την οικία τους. 

Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι είναι και το πρώτο που βρίσκει το γνωστό μοντέλο χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο. 

Η ίδια φρόντισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα, γι'αυτό και η απόδρασή της σε ένα ονειρικό και ήρεμο νησί, ίσως να ήταν και η πιο καλή επιλογή που είχε να κάνει. 

Μερικές από αυτές τις στιγμές ξεκούρασης, μοιράστηκε και μαζί μας μέσω instagram.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.