Βικτώρια Καρύδα: Πώς πέρασε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον σύζυγό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βικτώρια Καρύδα: Πώς πέρασε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον σύζυγό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αγαπημένη Βικτώρια παλεύει εδώ και αρκετούς μήνες να ξεπεράσει τον άδικο χαμό του άνδρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από την οικία τους. 

Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι είναι και το πρώτο που βρίσκει το γνωστό μοντέλο χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο. 

Η ίδια φρόντισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα, γι'αυτό και η απόδρασή της σε ένα ονειρικό και ήρεμο νησί, ίσως να ήταν και η πιο καλή επιλογή που είχε να κάνει. 

Μερικές από αυτές τις στιγμές ξεκούρασης, μοιράστηκε και μαζί μας μέσω instagram.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE