Βικτώρια Καρύδα: Πώς πέρασε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον σύζυγό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βικτώρια Καρύδα: Πώς πέρασε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον σύζυγό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αγαπημένη Βικτώρια παλεύει εδώ και αρκετούς μήνες να ξεπεράσει τον άδικο χαμό του άνδρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από την οικία τους. 

Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι είναι και το πρώτο που βρίσκει το γνωστό μοντέλο χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο. 

Η ίδια φρόντισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα, γι'αυτό και η απόδρασή της σε ένα ονειρικό και ήρεμο νησί, ίσως να ήταν και η πιο καλή επιλογή που είχε να κάνει. 

Μερικές από αυτές τις στιγμές ξεκούρασης, μοιράστηκε και μαζί μας μέσω instagram.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE