Βικτώρια Καρύδα: Πώς πέρασε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον σύζυγό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βικτώρια Καρύδα: Πώς πέρασε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον σύζυγό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αγαπημένη Βικτώρια παλεύει εδώ και αρκετούς μήνες να ξεπεράσει τον άδικο χαμό του άνδρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από την οικία τους. 

Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι είναι και το πρώτο που βρίσκει το γνωστό μοντέλο χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο. 

Η ίδια φρόντισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα, γι'αυτό και η απόδρασή της σε ένα ονειρικό και ήρεμο νησί, ίσως να ήταν και η πιο καλή επιλογή που είχε να κάνει. 

Μερικές από αυτές τις στιγμές ξεκούρασης, μοιράστηκε και μαζί μας μέσω instagram.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE