Η Κόνι Μεταξά στην πρώτη της ολόγυμνη φωτογράφιση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κόνι Μεταξά στην πρώτη της ολόγυμνη φωτογράφιση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή σπάει τα ταμπού.

Η Κόνι Μεταξά τόλμησε αυτό που εδώ και καιρό οι χιλιάδες ακόλουθοί της περίμεναν. Μία ακόμα πιο προκλητική φωτογράφιση.

Ούσα το κεντρικό πρόσωπο του «Hedonosim Issue» του ελληνικού Playboy η τραγουδίστρια μας έδωσε μία σειρά από φωτογραφίες που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά της. Παράλληλα μίλησε στη συνέντευξή της στο περιοδικό για τη σχέση της με τους άντρες.

«Ο άνδρας γενικά θέλει το εύκολο. Όταν λέω το εύκολο, δεν εννοώ την κοπέλα που θα κοιμηθεί μαζί του από το πρώτο βράδυ. Εννοώ το όχι περίπλοκο. Οπότε, αν και είμαι προσεγγίσιμη από αυτή την άποψη, είμαι εξίσου περίπλοκη. Με φοβούνται από την άποψη ότι δεν ξέρουν πώς να κουμαντάρουν όλη αυτή την τρέλα. Πάντως ένα πράγμα που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει είναι να βαρεθούν. Και ταυτόχρονα αυτό είναι το κακό» δήλωσε η Κόνι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE