ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ προς Πρόεδρο: «Οφείλει να απαντήσει πειστικά και όχι να κρύβεται πίσω από σοφιστείες»

ΑΚΕΛ προς Πρόεδρο: «Οφείλει να απαντήσει πειστικά και όχι να κρύβεται πίσω από σοφιστείες»

Γραπτή απάντηση στις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, εξέδωσε το ΑΚΕΛ για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εμπλοκή του Προέδρου σε υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος

Συγκεκριμένα το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του εκφράζει τη λύπη του για «την απάντηση του κ. Αναστασιάδη στις κατηγορίες διεθνών παρατηρητηρίων σε ότι αφορά υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος».

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση, «Αντί ο κ. Αναστασιάδης να απαντήσει σε αυτές, επέλεξε να απαντήσει στα ΜΜΕ που μετέδωσαν την είδηση και στο ΑΚΕΛ που έθεσε ερωτήματα».

«Επαναλαμβάνουμε: οι κατηγορίες ήταν πολύ συγκεκριμένες και σε αυτές οφείλει να απαντήσει πειστικά ο κ. Αναστασιάδης και όχι να κρύβεται πίσω από σοφιστείες. Διερωτόμαστε γιατί επέλεξε αντί να απαντήσει σε όσα αναφέρθηκαν από το παρατηρητήριο,  επιλέγει να επιτίθεται σε ορισμένους εδώ στην Κύπρο», κατάληξε η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ειρ. Χαραλαμπίδου: «Δεχόμαστε επιθέσεις για τις καταστάσεις με τον Πρόεδρο» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top