«Έχασαν» δυο φυλακισμένους – Κατάλαβαν πως έλειπαν στην καταμέτρηση

«Έχασαν» δυο φυλακισμένους – Κατάλαβαν πως έλειπαν στην καταμέτρηση

Αναζητούνται αλλοδαποί που εξέτιαν ποινές στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας.

Δύο άτομα τα οποία εξέτιαν ποινές φυλάκισης στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής, αναζητούνται από την αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 35χρονο αλλοδαπό ο οποίος κρατείτο με το καθεστώς του «λογοτιμήτη» και το βράδυ της Παρασκευής 16/08, κατά την καταμέτρηση, διαπιστώθηκε η απουσία του.

Επίσης, από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής και προχθές, 15 Αυγούστου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE