ΚΥΠΡΟΣ: 35 Βρετανοί στρατιώτες έκαναν χρήση σκληρών ουσιών στο νησί μας

ΚΥΠΡΟΣ: 35 Βρετανοί στρατιώτες έκαναν χρήση σκληρών ουσιών στο νησί μας

Στοιχεία που δεν κολακεύουν την Κύπρο, παρουσιάζει σε ρεπορτάζ της η αγγλική SUN.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα 35 στρατιώτες συντάγματος, πιάστηκαν μετά από εξετάσεις να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ενόσω βρίσκονταν στην Κύπρο.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, με τον συνυπολογισμό δεδομένων των τελευταίων τριών ετών.

Προστίθεται ακόμη πως έγγραφα του βρετανικού υπουργείου Άμυνας αποκαλύπτουν πως 45 στρατιώτες έχουν λάβει ναρκωτικά τάξεως Α΄, όπως κοκαΐνη και έκστασι.

«Ο πρώην υπουργός Άμυνας Γκάβιν Γουίλιαμσον (σημ. φωτογραφία κάτω) εισήγαγε μηδενική ανοχή σε σχέση με την χρήση ναρκωτικών ουσιών στις ένοπλες δυνάμεις. Όποιος πιαστεί να λαμβάνει ουσίες θα παύεται» αναφέρεται ακόμη στο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία

Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία

Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

BEST OF TOTHEMAONLINE