Υπάρχει αισιοδοξία, χρειάζεται μεταγραφές

Υπάρχει αισιοδοξία, χρειάζεται μεταγραφές

Ο αποκλεισμός από τη Γάνδη, έφερε μεγάλη απογοήτευση στην ΑΕΚ, γιατί η ομάδα, αν ήταν λίγο πιο εύστοχη, μπορούσε να πάρει αυτό το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αφήνει πίσω την ήττα από την ομάδα του Βελγίου, και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Ωστόσο, για άλλη μια φορά, έδειξε πως μπορεί να τα βγάλει πέρα στα δύσκολα και πόσο συμπαγής ομάδα είναι. Πλέον, ο Αντέρ Μουρίγιο, έχει ανοικτή γραμμή με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ και έρχονται οι επόμενες προσθήκες, και αυτό γιατί φάνηκε πως χρειάζονται να γίνουν κάποιες κινήσεις.

Ο Βάσκος τεχνικός, έχει εντοπίσει τις θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ, θέλει ενισχύσει και θα κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες, με την έναρξη του πρωταθλήματος να πλησιάζει. Η ομάδα της Λάρνακας, δεν θα αγωνιστεί την πρώτη αγωνιστική, γιατί αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, παιχνίδι, το οποίο αναβλήθηκε λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των κυανολεύκων.

Έτσι, αυτό δίνει επιπλέον χρόνο στον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, για να μελετήσουν καλύτερα τις μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα για να τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Ελ Αλαμέιν της Αιγύπτου, όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου Σίσι.

BEST OF TOTHEMAONLINE