Ντονμέζ για τις τουρκικές προκλήσεις: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Ντονμέζ για τις τουρκικές προκλήσεις: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζει να λέει δημόσια ότι η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα της Τουρκίας, ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας.

Ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας, ανήρτησε στο Twitter από τα δύο τουρκικά γεωτρύπανα «Yavuz» και «Fatih» αλλά και το ερευνητικό πλοίο «Μπαρμπαρός».

Στην εν λόγω ανάρτησή του, σημείωσε ότι, το «Yavuz» τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στην Καρπασία, ενώ το «Fatih» πραγματοποιεί γεώτρηση στον στόχο «Φοινίκη-1»εδώ και τέσσερις μήνες.

Για το «Μπαρμπαρός» αναφέρει ότι συνεχίζει τις σεισμικές μελέτες του στην Ανατολική Μεσόγειο, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα της Τουρκίας και σημειώνει: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE