Ντονμέζ για τις τουρκικές προκλήσεις: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Ντονμέζ για τις τουρκικές προκλήσεις: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζει να λέει δημόσια ότι η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα της Τουρκίας, ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας.

Ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας, ανήρτησε στο Twitter από τα δύο τουρκικά γεωτρύπανα «Yavuz» και «Fatih» αλλά και το ερευνητικό πλοίο «Μπαρμπαρός».

Στην εν λόγω ανάρτησή του, σημείωσε ότι, το «Yavuz» τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στην Καρπασία, ενώ το «Fatih» πραγματοποιεί γεώτρηση στον στόχο «Φοινίκη-1»εδώ και τέσσερις μήνες.

Για το «Μπαρμπαρός» αναφέρει ότι συνεχίζει τις σεισμικές μελέτες του στην Ανατολική Μεσόγειο, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα της Τουρκίας και σημειώνει: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE