ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Απίστευτο πού... βόλεψε το αυτοκίνητό του – Μάλλον δεν βρήκε ούτε πεζοδρόμιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Απίστευτο πού... βόλεψε το αυτοκίνητό του – Μάλλον δεν βρήκε ούτε πεζοδρόμιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έβρισκε χώρο στάθμευσης, ούτε καν κάπου παράνομα μάλλον ο εν λόγω οδηγός και έκανε το… απίστευτο!

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα «Ο γάρος της ημέρας» δείχνει πραγματικά ότι οι οδηγοί στην Κύπρο σκέφτονται πώς να βολευτούν οι ίδιοι και δεν ενδιαφέρονται για τους υπόλοιπους!

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε πιο κάτω, ο οδηγός στον οποίο αναφερόμαστε, αφού μάλλον δεν βρήκε ούτε νόμιμο ούτε παράνομο χώρο να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, το άφησε στον πεζόδρομο του Πρωταρά (σ.σ. δεν είναι καν άσφαλτος).

Από το εν λόγω σημείο, αν αναλογιστούμε και την κοσμοσυρροή που υπάρχει στον Πρωταρά, μπορούμε να φανταστούμε πόσο κόσμο δυσκόλεψε από το να κάνει χαλαρά την βόλτα του!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE