ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 39χρονο για το «οπλοστάσιο» στο σπίτι του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 39χρονο για το «οπλοστάσιο» στο σπίτι του

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων καταδικάστηκε την Δευτέρα (19/8) 39χρονος, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, σχετικά με τον εντοπισμό οπλισμού στην κατοικία του, στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Τον οπλισμό είχαν εντοπίσει μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη στην κατοικία του 39χρονου στις 2 και 3 Απριλίου, 2018.

Συγκεκριμένα, στην κατοικία εντοπίστηκαν ένας αντιαρματικός εκτοξευτήρας RPG μαζί με βλήμα και προωθητικά, μία αμυντική χειροβομβίδα, ένα έμφορτο πιστόλι με 14 φυσίγγια, δύο κυνηγετικά όπλα, 330 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, αριθμός στρατιωτικών φυσιγγίων και φυσιγγίων φλομπέρ, αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων. Στην κατοικία είχαν εντοπιστεί επίσης, ξόβεργα, αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, μικρή ποσότητα κοκαΐνης και άλλα αντικείμενα.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE