ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 39χρονο για το «οπλοστάσιο» στο σπίτι του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 39χρονο για το «οπλοστάσιο» στο σπίτι του

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων καταδικάστηκε την Δευτέρα (19/8) 39χρονος, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, σχετικά με τον εντοπισμό οπλισμού στην κατοικία του, στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Τον οπλισμό είχαν εντοπίσει μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη στην κατοικία του 39χρονου στις 2 και 3 Απριλίου, 2018.

Συγκεκριμένα, στην κατοικία εντοπίστηκαν ένας αντιαρματικός εκτοξευτήρας RPG μαζί με βλήμα και προωθητικά, μία αμυντική χειροβομβίδα, ένα έμφορτο πιστόλι με 14 φυσίγγια, δύο κυνηγετικά όπλα, 330 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, αριθμός στρατιωτικών φυσιγγίων και φυσιγγίων φλομπέρ, αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων. Στην κατοικία είχαν εντοπιστεί επίσης, ξόβεργα, αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, μικρή ποσότητα κοκαΐνης και άλλα αντικείμενα.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.