ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 39χρονο για το «οπλοστάσιο» στο σπίτι του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 39χρονο για το «οπλοστάσιο» στο σπίτι του

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων καταδικάστηκε την Δευτέρα (19/8) 39χρονος, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, σχετικά με τον εντοπισμό οπλισμού στην κατοικία του, στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Τον οπλισμό είχαν εντοπίσει μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη στην κατοικία του 39χρονου στις 2 και 3 Απριλίου, 2018.

Συγκεκριμένα, στην κατοικία εντοπίστηκαν ένας αντιαρματικός εκτοξευτήρας RPG μαζί με βλήμα και προωθητικά, μία αμυντική χειροβομβίδα, ένα έμφορτο πιστόλι με 14 φυσίγγια, δύο κυνηγετικά όπλα, 330 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, αριθμός στρατιωτικών φυσιγγίων και φυσιγγίων φλομπέρ, αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων. Στην κατοικία είχαν εντοπιστεί επίσης, ξόβεργα, αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, μικρή ποσότητα κοκαΐνης και άλλα αντικείμενα.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE