Ασύλληπτη τραγωδία στο Ηράκλειο! Ο πατέρας πέθανε λίγες ώρες μετά το θάνατο του γιου του!

Ασύλληπτη τραγωδία στο Ηράκλειο! Ο πατέρας πέθανε λίγες ώρες μετά το θάνατο του γιου του!

Συγκλονίζει η διπλή τραγωδία την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα.

 Ένας πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά το άκουσμα του θανάτου του γιου του...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του, είναι ο 42χρονος Δημήτρης Καρτσακλής που έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Η μάχη που έδινε με την λευχαιμία ήταν πολύ μεγάλη για να αντέξει ο εξασθενημένος του οργανισμός, παρά την προσπάθεια που είχε καταβάλλει ο ίδιος και την άσβεστη ελπίδα που είχαν οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι του συμπαραστέκονταν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Το τέλος όμως ήρθε. Ο πατέρας του, ο οποίος άκουσε την τραγική είδηση, δεν άντεξε και υπέστη καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να καταλήξει και ο ίδιος, λίγες ώρες μετά το θάνατο του γιου του, βυθίζοντας σε ακόμη μεγαλύτερο πένθος τους πάντες!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE