ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη 33χρονου εδώ και τέσσερις ημέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη 33χρονου εδώ και τέσσερις ημέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζει από την οικία του στη Λευκωσία από τις 15/8/2019, ο Γιώργος Αγγελίνας, 33 ετών από την Ελλάδα.

Ο Αγγελίνας, περιγράφεται, ως ύψους 1.65μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός με κοντά μαλλιά και γενειάδα. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά στην «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE