ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έχασε τη ζωή του 40χρονος μοτοσικλετιστής - Στη δημοσιότητα το όνομά του

ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έχασε τη ζωή του 40χρονος μοτοσικλετιστής - Στη δημοσιότητα το όνομά του

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας (19/8) ο μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Παλαιχωρίου (προς Αγρό).

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 40χρονος μοτοσικλετιστής εξέπνευσε κατά την μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από σοβαρά τραύματα που είχε δεχθεί κατά την πτώση του στο οδόστρωμα.

Πρόκειται για τον Σάββα Κωνσταντίνου, 40 ετών, από την Ξυλοτύμπου. 

Το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ στον υπεραστικό δρόμο Παλαιχωρίου – Αγρού, όπου ο 40χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και να καταλήξει στο οδόστρωμα. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE