ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δηλώσεις Νεκτάριου Αλεξάνδρου για το ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ – Οι παίκτες ΚΛΕΙΔΙΑ, ο Ντολ και η… Δόξα

Δηλώσεις Νεκτάριου Αλεξάνδρου για το ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ – Οι παίκτες ΚΛΕΙΔΙΑ, ο Ντολ και η… Δόξα

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς, πρώην του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM, όπου αναφέρθηκε στον βραδινό αγώνα που θα γίνει στο ΓΣΠ, μεταξύ της ομάδας όπου αγωνίστηκε για χρόνια και του Άγιαξ.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αναπολείς τέτοιες στιγμές Νεκτάριε; «Είναι στιγμές που ο καθένας θέλει να τις ζήσει. Είναι σύντομες οι μνήμες που έχω εγώ από αυτές τις στιγμές και πιστεύω πως σε λίγα χρόνια θα αναπολώ ακόμη περισσότερο αυτές τις στιγμές. Είναι το κάτι μαγικό για τον καθένα ποδοσφαιριστή. Το τι ζει αυτός ο καθένας από την προηγούμενη ημέρα, είναι κάτι ξεχωριστό. Αυτοί που βρίσκονται στην ομάδα αρκετά χρόνια, μπορούν να το μεταφέρουν στους καινούργιους. Υπάρχει αγωνία και ένταση πριν από κάθε τέτοιο αγώνα».

Πώς να αντιμετωπίζουν αυτή την αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές; «Νομίζω, προσπαθούν να κρατηθούν ψύχραιμοι και να ελέγξουν οποιοδήποτε άγχος, είναι συγκεντρωμένοι. Παραμένουν χαλαροί για να ελέγξουν οποιαδήποτε πίεση μέσα στο γήπεδο».

Είναι υπέρ του ΑΠΟΕΛ ότι δεν έχει να χάσει κάτι από αυτές τις αναμετρήσεις; «Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει την πίεση και είναι κάτι που αποφορτίζει κάπως τους ποδοσφαιριστές. Όμως όταν αγωνίζεσαι με τέτοιους αντιπάλους δημιουργεί αγωνία ή φόβο αν θέλετε αφού είναι το αουτσάιντερ, παρά το να ήταν ένα παιχνίδι στα μέτρα του ΑΠΟΕΛ».

Ο Άγιαξ έχασε κάποιους ποδοσφαιριστές… «Εξαρτιόνται πολλά από την αντίπαλη ομάδα. Δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρσι, έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Όμως έχουν μείνει κάποιοι παίκτες μεσοεπιθετικά που δίνουν το κάτι παραπάνω, το κάτι διαφορετικό».

Θα σκοράρει το ΑΠΟΕΛ απόψε; Ο ΠΑΟΚ το έπραξε 4 φορές σε δυο αγώνες… «Πιστεύω πως θα σκοράρει, το θέμα είναι αυτό να είναι αρκετό. Ο Άγιαξ παίζει σε πολύ ψηλή ένταση, και στο πρέσινγκ, και στο τρανζίσιον. Αν καταφέρει το ΑΠΟΕΛ να ξεπεράσει την πρώτη πίεση θα βρει αρκετούς χώρους, χρειάζεται τρομερή δουλειά και λίγη τύχη να μη δεχθείς γκολ από αυτόν τον Άγιαξ».

Για τους παίκτες κλειδιά για το ΑΠΟΕΛ… «Περιμένουμε ένα παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Υπάρχει και ο Τάμαρι που να ίσως να είναι το κλειδί, όπως και κάποιοι άλλοι, ο Ντε Βινσέντι για παράδειγμα».

Ο Ντολ ανέφερε πως πριν 2 εβδομάδες δεν είχε δουλειά, όμως τώρα παίζει με τον Άγιαξ…«Από τις ωραίες εκπλήξεις που έχει το επάγγελμα του προπονητή. Ελπίζω ότι θα ταιριάξει περισσότερο με τον χαρακτήρα της ομάδας. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Στα δύσκολα πρέπει να στηριχτεί ο προπονητής. Ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για την προετοιμασία της Δόξας: «Η αλήθεια, υπάρχει ποιότητα και ποσότητα. Σίγουρα όχι στο βαθμό που το έχουν οι μεγάλες ομάδες. Είμαστε αισιόδοξοι για τη φετινή χρονιά. Έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε μέσα στη χρονιά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top