ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 43χρονης στο Κάβο Γκρέκο

ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 43χρονης στο Κάβο Γκρέκο

Επιχείρηση διάσωσης νεαρής από την περιοχή «Θαλασσινές Σπηλιές» στο Κάβο Γκρέκο στήθηκε το απόγευμα της Τρίτη 20/8 στο Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα  γύρω στις 16:30 τραυματίστηκε μετά από πτώση εντός της θάλασσας και αμέσως στην περιοχή κλήθηκαν οι αρμόδιες αρχές καθώς και ασθενοφόρο.

Η τραυματίας αφού ακινητοποιήθηκε σε κατάλληλο φορείο με τη συνεργασία του νοσηλευτή και των διασωστικών ομάδων, μεταφέρθηκε με τη βοήθεια των ναυαγοσωστών στο σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας το οποίο τη μετέφερε στο Αλιευτικό Καταφύγιο Αγίας Νάπας για να παραδοθεί στο ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE