Κορμάρα η Μουσουλιώτη με το μπικίνι της στον Πρωταρά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κορμάρα η Μουσουλιώτη με το μπικίνι της στον Πρωταρά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο λόγος για την αγαπημένη Κύπρια ηθοποιό. Λουκία Μουσουλιώτη. Η Λουκία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον όμορφο Πρωταρά, από όπου ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός διαθέτει εκπληκτικό σώμα και οι φωτογραφίες της με μπικίνι το αποδεικνύουν. Απολαμβάνοντας κοκτέιλ σε πισίνα ξενοδοχείου και ενώ βρίσκεται χαλαρή στην ξαπλώστρα, η Λουκία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και η ίδια ανάρτησε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις αναρτήσεις της παρακάτω:

View this post on Instagram

#holidayspirit #swimpooltime #drinkspecials #besthotels #goodvibes #hotday #protarascyprus #retroswimwear.beachwear

A post shared by Loukia.Mousoulioti (@loukiamous) on

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE